Nyt høsten med din hund og katt

Høsten er en flott sesong for både to- og firbente, som kan nytes til det fulle i skog og mark. Enten om man er friluftlivsenusiast, høster av naturens frukter og bær, deltar på jakt og i konkurranse, eller bare ta livet med ro, ønsker Sandviken Dyreklinikk å komme med noen velmenende råd for å kunne ta best mulig vare på din hund og katt:

Vær forberedt - har du husket på de viktigeste tingene?

  • Potestell og kloklipp: Lange turer i skog og mark og etterhvert på kaldt underlag med veisalt, kan være belastende for poter, klør og lærhuden til din hund og katt. Husk å forebygg med jevnlig kloklipp, potevoks og potesokker, samt tilskudd av essensielle fettsyrer.
  • Flåttbeskyttelse: flåttsesongen varer ofte helt ut til oktober-november - husk å beskytte din hund og katt mot flåttbitt og flåttbårne sykdommer som Borreliose og Skogsflåttencephalitt. Vi fører flere typer effektive flåttpinsetter, og flåttmedisin til hund og katt.
  • Sørg for å holde hunden og katten din varm og godt sett i mørket! Vi anbefaler refleks og regn/varmedekken, samt lys til halsbåndet!
  • Pakk tursekk din riktig! Det er viktig å tenke på hva man har med seg i tursekken sin, for å være best forberedt. Vi oppfordrer alle turgåere som legger ut på lengre turer, å ha med en førstehjelpspakke, samt mat og drikke til din hund. Dette kan du få kjøpt hos oss, vi har flere fornuftige alternativ til dette. Les gjerne vår artikkel om Norgestur sammen med din firbente venn! :)
  • Pass opp for huggormen: nå som huggormsesongen går mot hell, kan man gjerne oppleve at huggormen er litt tregere og mindre oppmerksom. Dermed øker faren for å støte på en huggorm på turstien, så pass på hvor du og din hund tråkker.
Sandviken
Addresse:
Sandviken Dyreklinikk AS
Org nr: 918783148
Sandviksbodene 65 B
5035 Bergen

Kontakt:
Åpningstider:
Mandag-torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-16:00
© 2022 Sandviken Dyreklinikk. All right reserved.
Bestill time