Tilbake til alle tjenester

Kirurgi

Sandviken Dyreklinikk har veterinær med videreutdannelse innen bløtvevskirurgi, ortopedisk kirurgi og onkologi (kreftmedisin). Dette sikrer at ditt dyr er i trygge hender under operative inngrep.

Vi tar hensyn til hver pasients helsetilstand, alder og hvilket operativt inngrep som skal utføres ved forberedelse til kirurgi ved vår klinikk. Ut i fra dette tilpasser vi anestesi og smertelindring individuelt etter internasjonale protokoller. Vi har moderne anestesi-og overvåkningsutstyr, og benytter oftest gassanestesi da dette gir en skånsom og trygg narkose.

Sandviken Dyreklinikk har to separate operasjonsstuer: en for ortopediske inngrep, og en for andre operasjoner. Vi rengjør, pakker og oppbevarer alt kirurgisk utstyr etter standardiserte protokoller, samt har flere kvalitetssjekker av dette. Dette for å sikre oss om at alt av kirurgisk utstyr er sterilt til enhver tid, og unngå komplikasjoner og infeksjoner i etterkant av operasjon.

Vi utfører en rekke operative inngrep som blant annet kastrering/sterilisering, fjerning av svulster i hud og jur, uttak av biopsier (vevsprøver) fra hud og organer (foregår ofte ultralydsguidet), fjerning av fremmedlegeme fra mage-/tarmkanal, keisersnitt, fjerning av urinblærestein, galleblærestein m.m

Sandviken Dyreklinikk tilbyr også ortopediske inngrep (bein- og knokkelkirurgi), ved veterinær Leif Rønning.

Etter operasjon vil vi sørge for personlig oppfølging av deg og ditt dyr slik at du til en hver tid kan føle deg trygg på at ditt dyrs helse ivaretas på best mulig måte. Vi har autoriserte dyrepleiere med fordypning innen anestesi, smertelindring og postoperativ pasientpleie, for å tilby den beste pleien av din firbente venn.

Les mer om våre ansatte her

avlsundersøkelser

Hva bør jeg huske på før undersøkelsen?

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss med generelle henvendelser på e-post eller telefon. Vi svarer vanligvis innenfor 24 timer. For akutt hjelp, ring oss.

Sandviken Dyreklinikk

Sandviken Dyreklinikk AS

Org nr: 918783148
Sandviksbodene 65 B
5035 Bergen
Sandviken
Addresse:
Sandviken Dyreklinikk AS
Org nr: 918783148
Sandviksbodene 65 B
5035 Bergen

Kontakt:
Åpningstider:
Mandag-torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-16:00
© 2022 Sandviken Dyreklinikk. All right reserved.
Bestill time