Tilbake til alle tjenester

Livsavslutning

Å avlive sitt kjæledyr er en tung avgjørelse og et stort ansvar som hviler på deg som dyreeier når tiden er inne. I denne situasjonen ønsker vi å være en trygg støtte for deg og din firbente venn. Vi vet at dette er en tung beslutning og bistår gjerne med faglig vurdering av ditt dyrs helse og prognose. Vi vil gjøre vårt ytterste for å møte ditt dyrs behov og dine ønsker slik at den siste tiden skal bli så fin og stressfri som mulig.

Hjemmeavlivning

Vi utfører hjemmeavlivning dersom det er ønskelig , for vi vet at i mange tilfeller kan føles riktig å la sin firbente venn sovne inn en siste gang hjemme i sitt eget miljø, der stressfaktorer minimeres.Familien kan være samlet, og ditt dyrs siste reise kan foreløpe i stillhet.Vi forstår og har stor respekt for at det er er tungt å ta farvel med sin beste venn for siste gang...

Kremering

Når sorgen er stor ønsker vi å bistå slik at praktiske aspekter rundt avlivningen skal foreløpe så problemfritt som mulig. Etter avlivning hjelper vi deg med videre håndtering av ditt dyr. Du kan velge mellom felleskremasjon eller separat kremering hvor du vil få ditt dyrs aske tilbake i en valgt urne.

avlsundersøkelser

Hva bør jeg huske på før undersøkelsen?

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss med generelle henvendelser på e-post eller telefon. Vi svarer vanligvis innenfor 24 timer. For akutt hjelp, ring oss.

Sandviken Dyreklinikk

Sandviken Dyreklinikk AS

Org nr: 918783148
Sandviksbodene 65 B
5035 Bergen
Sandviken
Addresse:
Sandviken Dyreklinikk AS
Org nr: 918783148
Sandviksbodene 65 B
5035 Bergen

Kontakt:
Åpningstider:
Mandag-torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-16:00
© 2022 Sandviken Dyreklinikk. All right reserved.
Bestill time