logo

Dyrepleiere

IMG_2085Camilla Trefall - Autorisert dyrepleier

 
Vår sprudlende og dyktige dyrepleier som høsten 2019 ble uteksaminert som autorisert dyrepleier ved Hansenberg i Danmark. Det har vært en fryd å følge Camilla gjennom hennes utdannelse og utvikling som dyrepleier, og vi er veldig glad for å ha henne som en del av teamet vårt. Hun har videreutdannet seg innen tannhelse, men har bred allmennkunnskap og kompetanse innen smådyrmedisin, gnagere og kaniner. Camilla har foreløpig ingen dyr selv, men passer ofte på familiens to hunder, en Rhodesian Ridgeback og en Papillon.Michelle Olsen - Dyrepleierstudent  


Vår danske dyrepleierstudent som er en motivert, hardtarbeidende og herlig jente. Hun studerer ved Hansenberg i Danmark, hvor hun blir ferdig utdannet som autorisert dyrepleier i 2022.
 
 


Monica Engen - Klinikkassistent


Vår nye dyktige og engasjerte kollega Monica, er klinikkassistent hos oss. Hun har jobbet i dyrebutikk i 16 år, hvor hun har opparbeidet mye kunnskap og erfaring om dyrehelse, adferd og produkter som er gode for våre firbente venner. 
Stor lidenskap for hund og katt, og har selv sin andre buhund tispe nå, sammen med to katter. Utadvendt og elsker å hjelpe alle besøkende med forespørsler og utfordringer med deres kjæledyr. 
Monica er gift med Terje og har en datter på 2 år. 


Bianca Tschida - Autorisert dyrepleier


Dyrepleier Bianca har 15 års erfaring fra smådyrklinikk- og dyresykehus. Hun er utrolig dyktig i anestesi og smertelindring, tannpleie og tannrøntgen, samt håndtering av våre eksotiske pasienter som fugler, gnagere og reptiler. I tillegg er hun kurset innen bl. a. hjerte- og akuttmedisin. 
Hjemme har Bianca en polsk myndehund, Epi.