logo

Nå tilbyr vi atferdsrådgivning!

Individuell treningstimer og rådgivning med Jonas Riise Johansen

Har du utfordringer i håndtering med din hund? Da er dette et supert alternativ til deg! 

Husbandrytrening går ut på å lære hunden å frivillig delta i håndteringsrutiner som for eks. kloklipp, stell og veterinærbesøk. En kan til og med lære hunden å si JA og NEi, når skal man starte og når skal man slutte! Dette gjør at hunden føler en større grad av kontroll i situasjonen og er derfor villig til å tolerere mer ubehag!

Problemstillinger vi kan hjelpe med: 
  • Veterinærbesøk
  • Håndtering av fremmede personer
  • Kloklipp
  • Stell
  • Tannpuss
  • Ørerens
  • Øyedråper
  • M.m. 
Har du andre problemer enn overnevnte, ta kontakt så hjelper vi deg!

Jonas Riise Johansen husbandry

Du vil få personlig veiledning og oppfølging skreddersydd til eg og din hunds behov. Du kan enten velge en enkelt time eller kjøpe en pakke med timer hvor du får ukentlige treningsmål. Dette sikrer deg oppfølgning over tid og vil ofte gi et bedre resultat. 

Dersom du har en hund som har mer alvorlige problemstillinger (f.eks. tidliegre har bitt) er et viktig å utføre en skikkelig karlegging før en starter treningen for å sikre best mulig tiltak. I disse situasjonene anbefaler vi sterkt å komme på en atferdsrådgivning/kartlegging. 

Priser: 
Atferdsrådgivning (første konsultasjon, 1 time): kr. 1 550,-
Enkel time utover første konsultasjon: kr. 950,-
Pakke à 3 timer (etter første konsultasjon): kr. 2 550,-

Om atferdsrådgiver Jonas Riise Johansen: 

Jonas har hatt trening av hund og dyr som fulltidsjobb siden 2010.

Jonas er en aktiv kursholder og har utviklet konseptet, Husbandry. Han har også jobbet som trener for mine/bombehunder, narkotika- og patruljehunder og som assisterende hovedtrener for sjøpattedyr ved Akvariet i Bergen. 

Sammen med hans samboer, Tine Johnsen, driver de Target Hundesenter, som tilbyr en rekke tjenester innen kurs og undervisning (grupper og PT-timer) med kun belønningsbasert og positiv trening. Sjekk ut nettsiden deres her, og bli bedre kjent med Jonas og Tine!

Husbandrykurs

Han har også jobbet med arter som California sjøløver, sel, aper, fisk og krokodiller mm, samt konsultert ved trening av rev og gauper. 

Erfaringen fra arbeidet med eksotiske dyr legger et unikt grunnlag for trening og undervisning innen husbandry, fryktfri håndtering og generell frykt problematikk. 

Husbandry kurs Sandviken Dyreklinikk