logo

Smittevernstiltak COVID19 pr 27.09.21

På grunn av COVID-19 situasjonen i Norge, har Sandviken Dyreklinikk måtte innføre strenge smittevernstiltak og forholdsregler. Vi er utrolig takknemlig for alle som har utvist stor tålmodighet, respekt og forståelse i denne vanskelige tiden, for å begrense smitten og holde den på et minimum. Det er utrolig viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge ned pga smitte hos veterinærer. Takk for at dere hjelper!

Vi krever ikke at våre kunder skal gå med munnbind eller holde 1 meters avstand - men vi ønsker allikevel å opprettholde gode renholdsrutiner og smittevernstiltak, for å praktisere god hygiene og redusere smittepress på våre ansatte. 

Klinikkens smittevernstiltak: 

  • Alle kunder er velkommen inn på klinikk. 
  • Vi oppfordrer til å bruke håndsprit ved ankomst klinikk, samt rett før du forlater klinikk. Vi har håndsprit flere steder på klinikken. 
  • Tilstreb å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå), eller i albuekroken dersom du ikke har papirtørkle tilgjengelig. 
  • Alle dørhåndtak, overflater og utstyr brukt til dyr blir regelmessig desinfisert.
  • Har du forkjølelses- eller influensasymptomer ønsker vi også at du ringer oss i forkant av veterinærbesøket. Du kan ikke besøke klinikken om du selv har symptomer på sykdom.
  • Det bes at dyr fra husholding med smitte eller mistenkt smitte følges til klinikken av en person utenom husholdningen, og at kjæledyret shampooneres kort tid før ankomst, for å fjerne smittepartikler i pelsen.
  • Smittevernsgebyr på 89 kr tilkommer ved besøk med din firbente venn.

Alle dyr er hjertelig velkommen til oss, og vi ønsker å hjelpe alle som trenger det. 
Sandviken Dyreklinikk - sammen for helse og trygghet!

Katt på eventyr sommer Sandviken Dyreklinikk