logo

Kurs i husbandry: fryktfri håndtering av kjæledyr

Husbandrytrening går ut på å lære dyr atferd som gjør daglig stell og håndtering, behandling av skader, medisinering og veterinærbesøk mye lettere og bedre for alle parter involvert!

Denne typen trening har tidligere vært mer vanlig i trening av eksotiske dyr. Visst du at det er veldig vanlig at en sjøløve, delfin eller spekkhogger kan tisse i en kopp på signal?!
I den senere tid har husbandry metodene blitt stadig mer populær i trening av kjæledyr også, og det med rette! Dette er trening du kan dra nytte av i alle håndteringssituasjoner både hos veterinæren, frisøren, på utstilling, i konkurranser og ved daglig stell hjemme.

Gjennom dette kurset er målet at deltakerne skal få en grunnleggende innføring i husbandry og treningsmetodene brukt til fryktfri håntering, slik at en selv kan starte treningen med egen hund. Kurset går over tre kvelder med en ukes mellomrom slik at man får tid til å trene mellom læringsøktene.

Unngå tvang, stress og negative opplevelser for våre firbente venner - Velkommen til kurs i husbandry :) 

  • Antall plasser for deltakere med hund: 8 stk
  • Antall observatørplasser: 10 stk
  • Sted: Sandviken Dyreklinikk
  • Dato: 13.08, 20.08 og 27.08
  • Tidspunkt 13.08: 19:00-21:30
  • Tidspunkt 20.08 og 27.08: 18:30-21:30.

Instruktør: Jonas Riise Johansen - Jonas startet sin karriere innenfor hund i forsvaret, har vært frivillig i Bosnia hvor han jobbet for Norsk folkehjelps minehundsenter hvor han trente hunder til forskjellige formål, både søkshunder og patruljehunder. Tilbake i Norge begynte Jonas å jobbe som dyrepasser ved Akvariet i Bergen. Der var han assisterende hovedtrener for selene og sjøløvene, hvor han fikk teste ferdighetene sine i shaping og tatt læringsteorien i bruk. Etter 1,5 år på Akvariet startet Jonas å jobbe fulltid hos Fjellanger Hundesenter.

Pris for deltakere med egen hund: 2300kr
Pris for observatørplass: 1000kr

Prisene inkluderer deltagelse alle tre kvelder (13. aug, 20. aug og 27. aug) samt lett servering.

På grunn av begrensede plasser er påmelding bindende, og gjøres vi vår Facebookside :)

Jonas Riise Johansen husbandry