logo

Julegave fra Sandviken Dyreklinikk

Sandviken Dyreklinikk er og blir en klinikk for alle, så med årets julegave ønsker vi å heve dyrehelsen og bidra til at flest mulig dyr holder seg friske. I den anledning vil vi ta ansvar! 

Årets julegave fra Sandviken Dyreklinikk til alle Bergens firbente er GRATIS vaksine til alle pasienter som har to helsebesøk eller mer hos oss ila året (tilbudet følger hvert dyr individuelt). Til alle andre tilbyr vi PRISMATCH på vaksine! 


Katt julepynt Sandviken Dyreklinikk

Hvorfor er den årlige vaksinen så viktig? 

Den årlige virussykdom-vaksinen beskytter mot parvovirus, distempervirus, hepatitt og kennelhoste hos hund, og kattepest og katteinfluensa hos katt. Dette er alvorlige og meget smittsomme sykdommer, men heldigvis kan man redusere smittepress og utvikling av sykdommen ved å opprettholde vaksinebeskyttelsen. En annen viktig del med det årlige besøket er helsesjekk, da dyr eldes raskere enn oss mennesker. Mye kan endre seg på et år, og det er med stor fordel at sykdom og forandringer avdekkes av veterinær på et tidlig tidspunkt, for best mulig prognose. 
Helsesjekken utføres før vaksinen settes. Les gjerne mer om vaksiner og anbefalinger satt av World Small Animal Veterinary Association (WSAVA). 

Sammen kan vi utrette en forskjell for de firbente :)

Tilbudet starter 01.01.2020. Helsebesøk inkluderer kloklipp, pelsstell og div utredninger og behandlinger. 
Prismatch vaksine: sammenlignet med andre smådyrklinikker i Bergen.