logo

Gratis vaksine til pasienter med mer enn to besøk og prismatch for alle!

Sandviken Dyreklinikk er en klinikk som ønsker å strekke seg langt for å heve dyrehelsen og bidra til at flest mulig dyr holder seg friske. I den anledning vil vi ta ansvar! 

Sandviken Dyreklinikk tilbyr GRATIS vaksine til alle pasienter som har to helsebesøk eller mer hos oss i løpet av ett år. Hvert år beregnes fra 01.januar til 31. desember og tilbudet følger hvert dyr individuelt. Til alle andre firbente i Bergen, tilbyr vi PRISMATCH på vaksine! 


Katt julepynt Sandviken Dyreklinikk

Hvorfor er den årlige vaksinen så viktig? 

Den årlige virussykdom-vaksinen beskytter mot parvovirus, distempervirus, hepatitt og kennelhoste hos hund, og kattepest og katteinfluensa hos katt. Dette er alvorlige og meget smittsomme sykdommer, men heldigvis kan man redusere smittepress og utvikling av sykdommen ved å opprettholde vaksinebeskyttelsen. En annen viktig del med det årlige besøket er helsesjekk, da dyr eldes raskere enn oss mennesker. Mye kan endre seg på et år, og det er med stor fordel at sykdom og forandringer avdekkes av veterinær på et tidlig tidspunkt, for best mulig prognose. 
Helsesjekken utføres før vaksinen settes og er unkludert i vaksineprisen. Les gjerne mer om vaksiner og anbefalinger satt av World Small Animal Veterinary Association (WSAVA). 

Sammen kan vi utrette en forskjell for de firbente :)

- Tilbudet starter 01.01.2020.
- Helsebesøk defineres som alle betalte besøk ved klinikken og inkluderer kloklipp, pelsstell og div utredninger og behandlinger. 
- Prismatch vaksine: Dersom du dokumenterer (skjermbilde av hjemmeside, tilbud mottatt per e-post etc)
 lavere pris på vaksine ved en annen klinikk i Bergen, gir vi deg samme pris hos oss :)