logo

Veterinærer

 Profilbilde Camilla Meltevik Veterinær

Camilla Meltevik - Veterinær / DVM

 
E-post: camilla@sandvikendyreklinikk.no
Camilla er utdannet veterinær ved Szent Istvan University i Budapest, Ungarn (2008). 
Hun er videretudannet innen kirurgi,  odontologi og onkologi og har 12 års erfaring fra smådyrklinikk i Bergen.
Camilla er gift med Tore Jakob, har to små barn og har nylig fått seg en Ungarsk Vizlavalp! :)

 

Veterinær Kristine Skogseth

Kristine Skogseth-Jacobsen - Veterinær / BSc BVMS


E-post: kristine@sandvikendyreklinikk.no

Kristine er utdannet veterinær ved Murdoch University i Perth, Australia (2011). Hun er videreutdannet innen indremedisin, ultralyd og dermatologi og har 8 års erfaring fra smådyrklinikk i Bergen. Kristine er gift med Håkon og har en liten datter. Hun er et skikkelig kattemenneske, men er også veldig glad i alle slags hunder, spesielt Jack Russell-terriere. 
 

Thea Skram Vatne - Veterinær / DVM


Thea er utdannet veterinær ved Szent Istvan University i Budapest, Ungarn (2018). Hun er en jente med hjerte med de firbente og et stort faglig engasjement! Thea har bred allmennkunnskap innen smådyrmedisin, med videreutdannelse innen akuttmedisin. Vi er så heldige å ha fulgt Thea gjennom hele hennes utdannelse, og hun er endelig med på laget! Thea har kjæreste, og er veldig aktiv med sine to hunder, med blant annet søkstrening!
 

Katrin Zimmerman - Veterinær


Epost: katrin@sandvikendyreklinikk.no
Katrin er ført og oppvokst i Tyskland, og flyttet til Norge etter å ha fullført sin utdannelse ved Tierärtzlichehochschule Hannover (1998). Har jobbet på smådyrklinikk i over 16 år, med spesiell interesse for eksotiske dyr som fugler, gnagere og reptiler! Med etterutdannelse og spesialkompetanse innen odontologi og eksotiske dyr, utfører hun blant annet rotfyllinger, kjevefrakturer og tannregulering på hund og katt, samt tannbehandlinger, ultralyd, røntgen og kirurgi på gnagere og kanin.

Katrin er en superdyktig og godhjertet veterinær, og vi er kjempeglad for å ha henne med i teamet vårt!
Hun har samboer og en datter, spiller 2.divisjon volleyball og har en nydelig jaktlabrador, Kaba.

 

Leif Rønning Leif Rønning - Veterinær

Epost: leif@sandvikendyreklinikk.no
kursliste Leif
Leif er utdannet veterinær ved University og Veterinary Medicine i Budapest, Ungarn (2005). Siden uteksaminering har han jobbet med avansert kirurgi og kardiologi på dyreklinikker, samt som stipendiat og lektor kardiovaskulær sykdom og fysiologi ved UiT - Norges Artiske Universitet. Han har en solid videreutdannelse innen bløtvevskirurgi, ortopedisk kirurgi og kardiologi. Leif står klar til å hjelpe Sandviken Dyreklinikk sine pasienter, og tar også imot henvisninger fra andre dyreklinikker.