logo

Samarbeidspartnere

 Vestlandets fuglehundklubbBergen Jæger og FiskeforeningNorsk Vorstehklubb Hordaland

Sandviken Dyreklinikk er stolt og veldig glad for å kunne samarbeide med så mange flotte interesseorganisasjoner. Hundeklubbene Vestlandets fuglehundklubb, Bergen Jæger og Fiskerforening samt Norsk Vorstehklubb Hordaland er tre flotte organisasjoner, med engasjerte hundeentusiaster og nydelige hunder. Vi har god erfaring med alle typer fuglehund og jakthund, ettersom vi har samarbeidet tett med flere av klubbenes medlemmer og hunder i flere år. Vi deltar også på arrangement som VFKs årlige fuglehundfestival og NVK Hordalands medlemsmøte m.m, hvor vi har holdt foredrag og hatt stand. 

Bergen Hundehall 

I samarbeid med Bergen Hundehall arrangerer Sandviken Dyreklinikk jevnlige kurs i helse, håndtering og pleie av din hund, ernæring, akuttmedisin og regler for utenlandsreise, m.m. Bergen Hundehall tilbyr flere typer hundekurs med dyktige sertifiserte NKK hundeinstruktører som holder høy kompetanse innenfor sine fagfelt. Sandviken Dyreklinikk anbefaler alle hundeiere å delta på kurs og sosiale treff med hunden sin, enten om det er valpekurs, hundekafé, privattimer for de som har litt atferdsutfordringer, eller lydighetskurs for de viderekommende.  

 Fjellveterinæren Oddrun Runde

Sandviken Dyreklinikk er stolte av å samarbeide med dyktige Oddrun Runde, slik at vi kan tilby dyrekiropraktikk til våre pasienter! Oddrun har 15 års erfaring som veterinær, og etterutdannelse i kiropraktikk for dyr utført ved International Academy of Veterinary Chiropractic i Tyskland. Oddrun har jobbet aktivt med dyrekiropraktikk siden 2010. 

Lasse og Liseshundehotell

Lasse og Lise´s Hundehotell tilbyr enestående service og sørger for et tilpasset og flott opphold for din hund, slik at du kan dra på reise med god samvittighet. Vi har kun positive tilbakemeldinger, både på egne hunder og våres kunders hunder. 

Hansakatt

Vi har et godt samarbeid med Hansakatten og BERAK, da vi ønsker å jobbe tett sammen med katteeiere og oppdrettere, for å kunne gi best mulig hjelp og råd når det gjelder forebyggende behandlinger, forberedelser til avl og fødsel, ernæring og behandlinger av diverse sykdommer. Vi deltar som veterinærkontroll på årlige katteutstillinger i Bergen, arrangert av BERAK og Hansakatten.
Bergen hundebarnehage
 
Bergen hundebarnehage 
tilbyr dagspass av din hund, alle hverdager 08.00-16.00. Eier og dyrepleier Ina Therese Pederesen er opptatt av å skape en harmonisk og meningsfull hverdag for din hund.
Hos Bergen Hundebarnehage er din hund i fokus og dagene fylles med aktivitet, lydighet og lek. 
Vårt samarbeid med Sandviken Dyreklinikk gir deg som kunde rett på en gratis prøvedag i Hundebarnehagen samt 10% på første betaling ved innmelding. 

Hundersomhjelper_logo_

Hunder som hjelper barn, ungdom, voksne og eldre i et samarbeid, der terapihunden fungerer som en katalysator for positiv opplevelse og endring. De hjelper mennesker med både fysiske og psykisk helseutfordringer, og er en sterkt motiverende faktor sosialt og pedagogisk. Dette er et nydelig helsetilbud, og vi er veldig glad for å kunne samarbeide med hundefører og pedagog Marianne Raa.