logo

Ansatte

Profilbilde Camilla Meltevik Veterinær

Camilla Meltevik - Veterinær / DVM

 
E-post: camilla@sandvikendyreklinikk.no
Camilla er utdannet veterinær ved Szent Istvan University i Budapest, Ungarn (2008).
Hun er videretudannet innen kirurgi,  odontologi og onkologi og har 12 års erfaring fra smådyrklinikk i Bergen.
Camilla er gift med Tore Jakob, har to små barn og har nylig fått seg en Ungarsk Vizlavalp! :)
 

Veterinær Kristine Skogseth

Kristine Skogseth-Jacobsen - Veterinær / BSc BVMS


E-post: kristine@sandvikendyreklinikk.no

Kristine er utdannet veterinær ved Murdoch University i Perth, Australia (2011). Hun er videreutdannet innen indremedisin, ultralyd og dermatologi og har 8 års erfaring fra smådyrklinikk i Bergen. Kristine er gift med Håkon og har en liten datter. Hun er et skikkelig kattemenneske, men er også veldig glad i alle slags hunder, spesielt Jack Russell-terriere.

 


Thea Skram Vatne - Veterinær / DVM


Thea er utdannet veterinær ved Szent Istvan University i Budapest, Ungarn (2018). Hun er en jente med hjerte med de firbente og et stort faglig engasjement! Vi er så heldige å ha fulgt Thea gjennom hele hennes utdannelse, og hun er endelig med på laget! Thea har kjæreste, og er veldig aktiv med sine to hunder, med blant annet søkstrening!

 

 

Katrin Zimmerman - Veterinær


Epost: katrin@sandvikendyreklinikk.no
Katrin er født og oppvokst i Tyskland, og flyttet til Norge etter å ha fullført sin utdannelse ved Tierärtzlichehochschule Hannover (1998). Har jobbet på smådyrklinikk i over 16 år, med spesiell interesse for eksotiske dyr som fugler, amfibier og reptiler! Med etterutdannelse og spesialkompetanse innen odontologi og eksotiske dyr, utfører hun blant annet rotfyllinger, kjevefrakturer og tannregulering på hund og katt, samt tannbehandlinger, ultralyd, røntgen og kirurgi på gnagere og kanin. 

Katrin er en superdyktig og godhjertet veterinær, og vi er kjempeglad for å ha henne med i teamet vårt! 
Hun har samboer og en datter, spiller 2.divisjon volleyball og har nylig fått seg en nydelig jaktlabrador. Camilla Trefall - Autorisert dyrepleier

 
Vår sprudlende og dyktige dyrepleier som høsten 2019 ble uteksaminert som autorisert dyrepleier ved Hansenberg i Danmark. Det har vært en fryd å følge Camilla gjennom hennes utdannelse og utvikling som dyrepleier, og vi er veldig glad for å ha henne som en del av teamet vårt. Camilla har foreløpig ingen dyr selv, men passer ofte på familiens to hunder, en Rhodesian Ridgeback og en Papillon.Michelle Olsen - Dyrepleierstudent  


Vår danske dyrepleierstudent som er en motivert, hardtarbeidende og herlig jente. Hun studerer ved Hansenberg i Danmark, hvor hun blir ferdig utdannet som autorisert dyrepleier i 2022.
 
 


Monica Engen - Klinikkassistent


Vår nye dyktige og engasjerte kollega Monica, er klinikkassistent hos oss. Hun har jobbet i dyrebutikk i 16 år, hvor hun har opparbeidet mye kunnskap og erfaring om dyrehelse, adferd og produkter som er gode for våre firbente venner. 
Stor lidenskap for hund og katt, og har selv sin andre buhund tispe nå, sammen med to katter. Utadvendt og elsker å hjelpe alle besøkende med forespørsler og utfordringer med deres kjæledyr. 
Monica er gift med Terje og har en datter på 2 år.